Clientervaringen

Om de ervaringen van mijn cliënten te onderzoeken en daardoor verbeteringen te kunnen doorvoeren, gebruik ik QDNA. Ik ben blij met iedereen die de moeite neemt om zijn/haar ervaringen te delen. Deze waarderingen worden ook gedeeld op Zorgkaart Nederland: Cesar Amsterdam scoort een 9,6 uit 16 waarderingen (d.d. 15 december 2022). Natuurlijk ben ik erg trots op al deze lieve woorden en goede beoordelingen.

Een paar antwoorden wil ik graag met je delen op de open vraag:

Waar zou u de oefentherapeut een compliment over willen geven?

“Zeer fijne behandeling, hartelijke therapeute. Oefeningen zijn goed te doen en hebben effect.”

“Ze was vriendelijk, luisterde goed, nam me serieus en gaf me oefeningen die niet alleen gericht waren op de klachten maar ook op een algehele verbetering van mijn lichaamshouding. Ook gaf ze me het gevoel dat ik zelf kon bijdragen aan verbetering van mijn klachten.

“Voor de oprechte betrokkenheid en meedenken over wat te doen. De gegeven uitleg over de oorzaak van de klachten en hoe daar mee om te gaan.”

“Ze is inlevend, en houdt het kinderlijk eenvoudig, zonder jargon, wat zeer belangrijk is.”

“Het voelde voor mij erg vertrouwd en veilig!”

“Sonja is professioneel, laagdrempelig, ontwapenend en respectvol, heeft echt aandacht voor haar cliënten en is ook nog eens een leuk mens!”

“Ik heb na een aantal sessies al zoveel vooruitgang geboekt dankzij de adviezen. Ik voelde me heel erg begrepen.”

“Opgewekt, vriendelijk en persoonlijk contact. Ik zag nooit op tegen een afspraak en kwam er positiever vandaan. Ze neemt de klachten serieus, maar houdt het gesprek luchtig en positief. Een warm onthaal.”

“Ik heb het contact als zeer prettig ervaren. Flexibel in de planning en inhoudelijk nuttige oefeningen.”

“Dank voor de persoonlijke aandacht en ook de analyse van mijn probleem. Ik heb er veel aan gehad. Soms zijn er minder problemen dan je misschien zelf denkt. Heel goed gezien en het heeft me de rust gegeven die ik nodig had. Een belangrijke stap in mijn herstel.”

“Ik voel me gehoord.”

Mijn motto: Bent u tevreden? Zeg het voort! Heeft u een klacht? Meld het mij!

%d bloggers liken dit: