De therapeuten

Sonja Evers

Sonja Evers
“Ik vind het fijn om mensen anders te leren omgaan met chronische pijn, beperkingen en/of slaapprobleem, zodat ze weer grip krijgen op hun leven en weer kunnen meedoen in de maatschappij. Het mogen begeleiden van het proces van bewustwording en het maken van een behandeling op maat, samen met de patiënt, is elke keer weer een uitdaging waar ik heel veel plezier in heb.”

Sonja Evers is sinds 1998 werkzaam op de Domselaerstraat. Zij is in 1997 afgestudeerd als oefentherapeute Cesar en sinds 2014 Bachelor of Science. Sonja heeft diverse nascholingen gedaan, vooral op het gebied van het behandelen en begeleiden van patiënten met chronische pijn, waaronder de nieuwste inzichten omtrent chronische pijn (Explain Pain en Protectometer) en slaapoefentherapie.

Sonja heeft ruime ervaring in het behandelen van patiënten met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, zoals rugklachten, hoofdpijn, nek/schouderklachten en CANS-klachten. Ook heeft zij ervaring met neurologische problematiek, chronische pijnklachten en slaapproblemen.

Sonja is lid van de beroepsvereniging VvOCM, geregistreerd in het Basisregister Paramedici (2000) en in het Kwaliteitsregister Paramedici (2005, 2010, 2013 en 2018-2023). Sonja is aangesloten bij het Netwerk Slaapoefentherapie en Netwerk Chronische Pijn.

KWALITEITSGEREGISTREERD tot 31-03-2023 S.E.M. Evers

Valerie Berger

Valerie Berger


“Ik vind het leuk om met kinderen te werken aan hun fijne of grove motoriek. Vaak maakt de persoonlijke aandacht het verschil voor het kind waardoor fijn of grof motorische taken wel lukken. Een positieve benadering, spelenderwijs oefenen en oefeningen specifiek gericht op de moeilijkheden van het kind, vind ik belangrijk. Ook het stukje pedagogiek wat bij de behandeling van een kind komt kijken, vind ik een leuke uitdaging.  De mooiste beloning is de glimlach van het kind, als het wel netjes kan schrijven of heeft leren huppelen! De trots straalt van het kind af, en dat is wat het behandelen van kinderen zo leuk maakt.”

Valerie Berger is sinds augustus 2017 werkzaam op de Domselaerstraat. Zij is in 2016 afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck en sinds juni 2020 afgestudeerd als kinderoefentherapeut. Valerie is ook (kinder)slaapoefentherapeut.

Valerie heeft ervaring met het behandelen van houdingsgerelateerde klachten aan het bewegingsapparaat zoals rugklachten en KANS. Ook heeft zij ervaring in de behandeling van kinderen met lichamelijke klachten of motorische problematiek (fijne- en grove motoriek) en met slaapproblemen bij volwassenen en kinderen.

Valerie is lid van de beroepsvereniging VvOCM, het Platform Kinderoefentherapie, Netwerk Slaapoefentherapie en is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (2016-2021).

KWALITEITSGEREGISTREERD tot 29-06-2026 V.A.M. Berger

%d bloggers liken dit: