Sonja Evers 25 jaar oefentherapeut

Samen naar beter
“Ik vind het fijn om mensen anders te leren omgaan met chronische pijn, beperkingen en/of slaapprobleem, zodat ze weer grip krijgen op hun leven en weer kunnen meedoen in de maatschappij. Het mogen begeleiden van het proces van bewustwording en het maken van een behandeling op maat, samen met de patiënt, is elke keer weer een uitdaging waar ik heel veel plezier in heb.”

Sonja Evers is al 24 jaar werkzaam op de Domselaerstraat. Zij is in 1997 afgestudeerd als oefentherapeute Cesar en sinds 2014 Bachelor of Science. Sonja heeft diverse nascholingen gedaan, vooral op het gebied van het behandelen en begeleiden van patiënten met chronische pijn, waaronder de nieuwste inzichten omtrent chronische pijn (Explain Pain en Protectometer) en slaapoefentherapie.

Sonja heeft ruime ervaring in het behandelen van patiënten met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, zoals rugklachten, hoofdpijn, nek/schouderklachten en CANS-klachten. Ook heeft zij ervaring met neurologische problematiek, chronische pijnklachten en slaapproblemen.

Sonja is geregistreerd in het Basisregister Paramedici (2000) en in het Kwaliteitsregister Paramedici (2005, 2010, 2013 en 2018-2023). Sonja is aangesloten bij het Netwerk Slaapoefentherapie.

Sonja Evers
Kwaliteitsgeregistreerd tot maart 2028

%d bloggers liken dit: